torsdag den 3. oktober 2013

LCHF Pizza (æggebund)

Den her pizza endte (faktisk!) med at smage fantastisk godt - og ikke så omelet ægget som jeg havde forventet.

Bunden/omeletten:
2 æg
3 spsk fløde
Salt & Peber

Tænd ovnen på 200 grader.

Steg på banden i olie. Lige så snart at æggemassen har sat sig, kan du begynde at komme fyldet på.

Fyld:
Revet ost
Tomatsovs
Diverse topping efter eget ønske
(Jeg brugte skinke, pepperoni, løg, peberfrugt)

Kom fyldet på bunden, start med tomatsovs, derefter osten osv osv.

Kom hele panden med bund og fyld ind i ovenen, og giv den ca. 10-12 min - til osten er gylden.

'Glid' pizzaen ud på en tallerken (pas på fingrene, panden er varm!), og kom evt. frisk salat ovenpå pizzaen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar