fredag den 21. september 2012

LCHF brød

Også kaldet frøbrød

INGREDIENSER:

3 æg
4 spsk hytteost/græsk yoghurt
1 spsk mayonnaise
1 dl vand/mælk/fløde
2 spsk fiber husk
1 1/2 tsk bagepulver
4 dl frø og kerner
Evt. tilføj salt og krydderurter som fx rosmarin til dejen for mere smag.

SÅDAN GØR DU:

Tænd ovnen på 200 grader.
Put bagepapir i en bradepande.
Fordel dejen jævnt med en ske.
Bages i 20-25 minutter; til kernerne i toppen er gyldne og æggemassen er gennembagt.
Tag ud og lad køle ned. Skær derefter brødet ud i passende størrelser.

Opbevares i køleskabet ca. 3-4 dage. De fungerer også fint til nedfrysning.

På billedet er brødet brugt til en klapsammenmad med flødeost og kyllingpålæg. MUMS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar