Også kaldet frøbrød
INGREDIENSER:
3 æg
4 spsk hytteost/græsk yoghurt
1 spsk mayonnaise
1 dl vand/mælk/fløde
2 spsk fiber husk
1 1/2 tsk bagepulver
4 dl frø og kerner
Evt. tilføj salt og krydderurter som fx rosmarin til dejen for mere smag.
SÅDAN GØR DU:
Tænd ovnen på 200 grader.
Put bagepapir i en bradepande.
Fordel dejen jævnt med en ske.
Bages i 20-25 minutter; til kernerne i toppen er gyldne og æggemassen er gennembagt.
Tag ud og lad køle ned. Skær derefter brødet ud i passende størrelser.
Opbevares i køleskabet ca. 3-4 dage. De fungerer også fint til nedfrysning.
På billedet er brødet brugt til en klapsammenmad med flødeost og kyllingpålæg. MUMS!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar