INGREDIENSER:
Laksefilet
Bacon
Blomkål
Broccoli
Porrer
Gulerod
Champignon
Løg
Hvidløg
Salt&Peber
Evt. lidt cayennepeber hvis man kan lide det lidt spicy, som jeg kan ;)
SÅDAN GØR DU:
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Tag et stykke bagepapir og læg det i bundet af et ildfastfad. (Et stykke bagepapir per person/laksefilet)
Rul laksefiletten ind i bacon og læg den i midten af bagepapiret.
Snit alle grøntsagerne og læg ovenpå baconlaksen. Pres 1-2 fed hvidløg ovenpå grøntsagerne, drys med salt og peber og luk 'posen' til. Brug træpinde/tandstikker til at lukke bagepapiret sammen som en pose. Ideen er, at grøntsager og fisk skal dampes, så luk den så tæt som muligt.
Skal have ca. 45-50 minutter i ovnen på 200° varmluft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar