mandag den 24. september 2012

LCHF aftensmad - Baconsvøbt laks

Her til aften har jeg lavet mine to yndlings ingredienser i en og samme ret - bacon og laks. Mmm... Det kunne jo ikke blive andet end absolut fantastisk. Og det blev det.

INGREDIENSER:

Laksefilet
Bacon

Blomkål
Broccoli
Porrer
Gulerod
Champignon
Løg
Hvidløg
Salt&Peber

Evt. lidt cayennepeber hvis man kan lide det lidt spicy, som jeg kan ;)

SÅDAN GØR DU:

Tænd ovnen på 200° varmluft.

Tag et stykke bagepapir og læg det i bundet af et ildfastfad. (Et stykke bagepapir per person/laksefilet)

Rul laksefiletten ind i bacon og læg den i midten af bagepapiret.

Snit alle grøntsagerne og læg ovenpå baconlaksen. Pres 1-2 fed hvidløg ovenpå grøntsagerne, drys med salt og peber og luk 'posen' til. Brug træpinde/tandstikker til at lukke bagepapiret sammen som en pose. Ideen er, at grøntsager og fisk skal dampes, så luk den så tæt som muligt.

Skal have ca. 45-50 minutter i ovnen på 200° varmluft.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar