søndag den 6. oktober 2013

Fatbombs

50g smør
10g kokosolie
40g 80% chokolade 

Smør og olie smeltes (jeg brugte mikrobølgeovnen) og chokoladen røres i til den er smeltet og du har en homogen masse. 
Kommes i silikone ark evt. beregnet til konfekt eller til isterninger.

Kom på køl eller frys til de er størknede.



3 kommentarer:

  1. Så står dine fatbombs i køleskabet, easy peasy at lave, smed alt i microovnen og rørte rørte lidt kokos og så i en form. Glæder mig til at prøve dem. Næste gang skal jeg prøve med lidt nødder :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja de er skræmmende nemme at lave ;-) Og de bliver heldigvis hurtig hårde, så man kan smaaage ;-)

      Slet
    2. De er så overraskende lækre!! Jeg kunne guffe MANGE, men prøver at holde det på et minimum. Tusind tak for opskriften. Skal til at prøve at lave nogle med lakrids i. Mmmm.

      Slet