søndag den 6. oktober 2013

And med oste-kål

Ingredienser:
200-300g andebryst
200g blomkål
30-50g ost (havarti)
Salt, peber og chilipulver

Andebrystet steges af på panden i ca. 20-25 min og hviler i sølvpapir i 10-15 min.

Skær anden i skiver og lig i bunden af et fad.

Læg blomkål omkring og drys en masse ost ovenpå (jeg brugte havarti).

Kom lidt salt, peber og chili på og kom i ovnen ved 200° til osten er gylden (ca. 15 min)


Virkelig mættende og lækkert LCHF måltid :-)






2 kommentarer:

  1. Måtte læse overskriften flere gange.
    Har svært ved at finde noget lam i opskriften.

    :D :D :D

    SvarSlet
    Svar
    1. HAHAHA! Undskyld - der har jeg vidst været lidt konfus. Det er selvfølgelig AND og ikke LAM, som jeg har tilberedt.

      Beklager forvirringen :-P Håber du også kan lide and.

      God aften.
      Hilsen Betina

      Slet