Ingredienser:
200-300g andebryst
200g blomkål
30-50g ost (havarti)
Salt, peber og chilipulver
Andebrystet steges af på panden i ca. 20-25 min og hviler i sølvpapir i 10-15 min.
Skær anden i skiver og lig i bunden af et fad.
Læg blomkål omkring og drys en masse ost ovenpå (jeg brugte havarti).
Kom lidt salt, peber og chili på og kom i ovnen ved 200° til osten er gylden (ca. 15 min)
Virkelig mættende og lækkert LCHF måltid :-)
Måtte læse overskriften flere gange.
SvarSletHar svært ved at finde noget lam i opskriften.
:D :D :D
HAHAHA! Undskyld - der har jeg vidst været lidt konfus. Det er selvfølgelig AND og ikke LAM, som jeg har tilberedt.
SletBeklager forvirringen :-P Håber du også kan lide and.
God aften.
Hilsen Betina