mandag den 30. september 2013

LCHF Pandekage-lagkage

Ingredienser:

Pandekagerne
½ dl hytteost
4 æg
1/4 dl fløde
½ dl smeltet smør (20 sek i mikrobølgeovnen)
½ tsk kanel
½ tsk vanilje

Kom alle ingredienserne i en skål og stavblend massen (evt. kom i blenderen, hvis du ikke har en stavblender)
Steges i rigeligt smør(og kokosolie) i små 'brunch' pandekager.
Lad dem køle ned inden de laves til lagkage, da flødeskummen ellers smelter og hele lagkagen vælter (hmmm, taler af erfaring. Se selv nr. 2 billede og lagkagen i baggrunden - hov?!)

Creme
3 dl fløde (pisket til flødeskum)
1 tsk vanilje
1 pose frosne hindbær

Fløden piskes til flødeskum og bærene som er lettere optøet, vendes sammen med flødeskummen.

Stabel pandekagerne med flødeskummen mellem lagene og top af med en 80% revet chokolade og friske blåbær - mums!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar