Jeg er blevet forelsker i chokolade madder med smør på stenalderbrød, men hvis jeg skal købe Princip! pålægschokolade hver gang for at få en chokolade, som har ordentlig % chokoladeindhold, så når jeg at blive fattig.
Jeg ville meget gerne have lavet pålægschokoladen med 86% chokolade, men min REMA1000 havde kun op til 74% desværre - så det blev det med.
Det jeg gjorde:
Jeg smeltede 100 gram chokolade i vandbad.
Jeg viklede en stort stykke sølvpapir udover et spækbræt, og fordelte, med en dejskraber, chokoladen ud over sølvpapiret helt tyndt (1-2mm).
Med en kniv 'tegnede' jeg striber i chokoladen, så den er nemmere at brække i ønskede størrelser, når chokoladen er størknet.
Kom pladen i køleskabet, og lad den køle ned i ca. 1 times tid.
Når chokoladen er størknet, så bræk forsigtigt den i de fortegnede stykker. Arbejd hurtigt, ellers smelter chokoladen i fingrene på dig.
Opbevar pålægschokoladen i køleskabet :-)
Jeg ville meget gerne have lavet pålægschokoladen med 86% chokolade, men min REMA1000 havde kun op til 74% desværre - så det blev det med.
Det jeg gjorde:
Jeg smeltede 100 gram chokolade i vandbad.
Jeg viklede en stort stykke sølvpapir udover et spækbræt, og fordelte, med en dejskraber, chokoladen ud over sølvpapiret helt tyndt (1-2mm).
Med en kniv 'tegnede' jeg striber i chokoladen, så den er nemmere at brække i ønskede størrelser, når chokoladen er størknet.
Kom pladen i køleskabet, og lad den køle ned i ca. 1 times tid.
Når chokoladen er størknet, så bræk forsigtigt den i de fortegnede stykker. Arbejd hurtigt, ellers smelter chokoladen i fingrene på dig.
Opbevar pålægschokoladen i køleskabet :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar