Rødbedesuppe er en af mine topfavorit retter. Ikke kun fordi den har en fantastisk farve, men også fordi den smager himmelsk og er utrolig let at lave. Ingredienser: 4 skrællede rødbeder 1 hakket løg 2 fed hvidløg 1 liter grøntsagsbouillon 200 gram champignoner 2 spsk soyasauce Salt&Peber Svits løg, halvdelen af champignonerne og hvidløg i lidt olie i en gryde. Hæld bouillon og hakkede rødbeder i gryden og lad det koge i cirka 15 minutter. Stavblend/blend suppen og smagt til med soyasauce og salt&Peber. Stil suppen over på varmen igen og tilsæt den sidste halvdel hakkede champignoner til suppen. Lad suppen småsimre i cirka 5 min og server evt. med frisk persille ovenpå. |
søndag den 3. juni 2012
Rødbedesuppe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar