Ingredienser: 1/3 hvidkålshoved 1 squash 2 løg 2 fed hvidløg 3 spsk karry 1 spsk fiske sauce 1 liter grøntsagsbouillon 1 dåse kokosmælk 3 spsk soyasauce Salt&Peber Snit noget af hvidkålen i lange snore (som pasta) og læg til side til senere. Hak løg og hvidløg og svits i en lille smule olie i en gryde sammen med karry. Hak resten af hvidkålen og tilsæt hvidkål, kokosmælk og bouillon i gryden. Lad suppen kode i 15 minutter. Stavblend/blend suppen og smag til med fiske sauce, soyasauce og salt&peber. Hak squash groft og tilsæt til suppen sammen med det snittede hvidkål. Lad suppen koge yderligere 5 minutter og server. |
mandag den 4. juni 2012
Karrykokos kålsuppe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar