mandag den 4. juni 2012

Karrykokos kålsuppe


Ingredienser:
1/3 hvidkålshoved
1 squash
2 løg
2 fed hvidløg
3 spsk karry
1 spsk fiske sauce
1 liter grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
3 spsk soyasauce
Salt&Peber


Snit noget af hvidkålen i lange snore (som pasta) og læg til side til senere. Hak løg og hvidløg og svits i en lille smule olie i en gryde sammen med karry. Hak resten af hvidkålen og tilsæt hvidkål, kokosmælk og bouillon i gryden. Lad suppen kode i 15 minutter. Stavblend/blend suppen og smag til med fiske sauce, soyasauce og salt&peber.
Hak squash groft og tilsæt til suppen sammen med det snittede hvidkål. Lad suppen koge yderligere 5 minutter og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar