tirsdag den 5. juni 2012

Grøntsagslasagne


Ingredienser:
1 aubergine

Tomatsovs
1 dåse hakkede tomater
2 hakkede løg
3 fed hvidløg
1 chili
1 dl vand
Salt&Peber

5 tomater

100 gram ost

_______________________________


Skær auberginen i skiver på den lange led og placer på en bageplade med lidt salt og olie på. Skal bages i ovnen på 200 grader i cirka 10 minutter til gyldne.

Svits hakkede løg, chili og hvidløg i en gryde i lidt olie. Tilsæt vandet og de dåsen med de hakkede tomater. Lad tomatsovsen koge i 5 minutter og blend/stavblend. Tilsæt salt&peber.

Skær tomaterne i skiver.

Placer et lag af de bagte auberginer i et ovnfast fad efterfulgt af tomatsovs og et lag friske tomater. Fortsæt dette til alle ingredienserne er brugt. (Sidste lag skal være tomatsovs)

Strø osten ovenpå lasagnen og drys med lidt salt&peber. Bag den i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar