mandag den 10. marts 2014

Ændringerne på bloggen

God eftermiddag :-)

Jeg har i dag valgt at sætte mig ned til Utterslevmose med min lille pc, for at nyde noget af den lækre sol og varme, som Danmark byder på i øjeblikket. Det er jo ren og skær 'FAB'! Elsker sol og varme.

Som jeg skrev forleden dag, så kommer der til at være nogle ændringer på min blog, i den måde indlæg bliver lavet og hvilke hovedemner som bliver skrevet om. 

Inden jeg holdt en bitte blogge pause, spiste jeg meget LCHF (Low Carb High Fat), og derfor handlede rigtig mange af mine indlæg om netop det. Opskrifter osv.. Jeg ved også, at der er rigtig mange af jer, som besøgte og (krydse fingre) stadig besøger min blog, på grund af emnet LCHF og opskrifter i den genre.

Jeg spiser ikke længere konsekvent LCHF, så det kommer ikke længere til at være hovedtemaet for de opskrifter som bliver postet. Ikke ens betydende med at der ingen LCHF opskrifter kommer, for jeg kan se på mine madvaner at de fortsat er meget LCHF/real food inspireret, så vi ender jo nok ud med LCHF-agtige opskrifter og inspiration. :-) (Yaaay?!)

Det er sådan, at er meget impulsiv og kreativ som person, og jeg kommer hurtigt til at kede mig, hvis noget  bliver for firkantet er for vanepræget. Jeg kunne derfor mærke, at da jeg postede mange opskrifter med specifikke mål og vejninger, så begyndte jeg at miste glæden ved at stå i køkkenet og eksperimentere med maden og opskrifter. Jeg laver sjældent den samme opskrift mere end en gang, og det er ikke altid, at mine eksperimenter er synderligt vellykkede (spørg selv min familie ;-) Host!). Det har derfor været utrolig unaturligt for mig at stå og måle og veje samtlige ingredienser hver gang jeg lavede mad, og det har været enormt drænende for mig - DET SKAL VÆRE SJOVT AT LAVE MAD - ellers kan man sgu lige så godt lade være. :-)

Jeg abonnerer på rigtig (RIGTIG(!)) mange blogs selv, indenfor mange forskellige kategorier. Ikke kun mad og sundhed. Personligt bruger jeg andres indlæg som inspiration. Inspiration til hvordan man kan pynte en ret. Inspiration til hvad kan bruge diverse specielle grøntsager til (pastinak?!). Inspiration til nye retter eller nye tiltag indenfor madverdenen. Listen er lang - pointen er, at jeg aldrig (læs=meget sjældent) bruger andre blogger's indlæg som en opskrift eller særlig bogstaveligt. Jeg suger inspiration til mig, og det var det, som var hele ideen bag at starte den her blog. Det er derfor det jeg gerne vil søge tilbage til - for det er det, som gør mig glad og giver mig energi.

PU-haa, det var et langt indlæg :-) Nok det længste jeg har skrevet herinde hidtil.
Jeg håber ikke, at ændringerne på bloggen resulterer i, at den bliver irrelevant for for mange af jer at følge, da jeg virkelig er lykkelig for, at der er så mange, der er interesseret i at læse mine opskrifter og søge inspiration i mine indlæg. Jeg bliver så glad, når jeg kan se, at der er andre end min mor, som besøger min blog.  Hæ hæ... :-D

(Og til jer af jer, som virkelig ynder at følge opskrifter til punkt og prikke (jeg ved I er derude - ...mor(!)), er I meget velkommen til, at skrive en kommentar til mig, hvor i fritter mig på konkrete mængder ingredienser og fremgangs metoder. Det er ok - jeg vil meget gerne gøre det på kommando.)


Det er top nice at være tilbage på bloggen :-D







Ingen kommentarer:

Send en kommentar