søndag den 4. august 2013

Hybenmarmelade


Opskrift:

Ca. 500-600g hyben(pillet; dvs. uden dusk, gren og kerner)
7 dl vand
1 citron(saften)
1 vanilje stang
500g sukker

Fjern vaniljekornene fra vaniljestangen og gem til senere. Kom resten af vaniljestangen ned til hyben, vand og citronsaft.

Kog hyben, vand, citronsaft og vaniljestangen i ca. 15 min ved svagvarme.

Kom sukkeret ned i blandingen under omrøring, og lad koge videre i ca. 15 min.

Fjern vaniljestangen og stavblend/blend marmeladen. Tilsæt vaniljekornene.

Tilsæt konserveringsmiddel(læs på pakken hvordan du gør), og kom på rene glas. (Du kan også bruge konserveringsmiddel til at rengøre dine glas. Jeg bruger atamon.)

Spis evt. på hjemmebagt knækbrød. Opskrift på knækbrød finder du her:

Samlede kalorieindhold i opskriften:




Ingen kommentarer:

Send en kommentar